Liukkosten sukujuhla 2023 ohjelma

13.3.2023

LIUKKOSTEN SUKUJUHLAT 2023 HOTELLI SALPA 8.-9.7.2023

Ohjelma

Lauantai 8.7.2023

10.30 Sukujuhlaan saapuneet ilmoittautuvat ravintolan aulassa, kahvitarjoilu

11.00 Sukuhaarojen kokoukset. (eri kokoustiloissa)

12.00 Avaussanat ja ohjelman esittely (ravintolan sali)

12.30 Lounas (ravintolassa)

14:00 Hotellihuoneiden varaus

14:30 Mahdolliset retket ja muu ohjelma

 • Etukäteen ilmoittautuneet lähtevät retkelle Pulsan Asemalle ja Svinhufvudin museoon. Kahvittelu omakustanteisesti. Bussikuljetus sisältyy sukujuhlien (40€) hintaan. Bussi täytettään ilmoittautumis-järjestyksessä. Retkelle ilmoittautuminen samalla, kun ilmoittautuu sukujuhlaan.
 • Jotka ei lähde retkelle heille on ohjelmassa vapaata seurustelua sukulaisten kanssa, liikuntavaihtoehtona luontopolku ym. omaan tahtiin.

18.30 Illallinen (ravintolassa)

20:00 Iltaohjelmat

 • tanssit ravintolassa (ravintolan orkesteri)
 • grilli kuumana (mm. makkaran paistoa omaan tahtiin)
 • saunomista

Sunnuntai 9.7.2023

08.00 Aamiainen (hotellin asukkaat + muut)

09:00-11:00 Kävelyretki Salpalinjalle (voi siirtyä paikalle myös autolla)

 • Ohjattu kierros klo 9:30 – 10:30
 • Salpalinjalla (jos sää sallii)

11.00 Sukuhaarojen kokoukset. (eri kokoustiloissa)

11:30 Esitelmä: Liukkosten lähteillä  (Eeva Pekonen ja Olli Lahtinen)

13:00 Juhlalounas

14:00 Sukukokous (ravintola)

 • Säännöissä määrätyt asiat
 • Sääntömuutosesitys:

       

HALLITUKSEN ESITYS SÄÄNTÖMUUTOKSEEN

5. HALLITUS

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus. Siihen kuuluu jäseninä puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä 4–10 muuta jäsentä, joiden tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa eri ikäpolvia ja eri seuduilta kotoisin olevia Liukkosten suvun jäseniä. Hallituksen jäsenet valitaan vuosikokousten väliseksi ajaksi kerrallaan. Hallitus on päätösvaltainen puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan sekä hänen lisäkseen viiden jäsenen ollessa saapuvilla.

Hallitus esittää kohtaan 5 seuraavaa muutosta:

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus. Siihen kuuluu jäseninä puheenjohtaja ja 3–9 jäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan 1–2 varapuheenjohtajaa, sihteerin, rahastonhoitajan sekä tarvittaessa muihin tehtäviin henkilöt. Hallituksen jäsenten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa eri ikäpolvia ja eri seuduilta kotoisin olevia Liukkosten suvun jäseniä. Hallituksen jäsenet valitaan vuosikokousten väliseksi ajaksi kerrallaan. Hallitus on päätösvaltainen, kun vähintään puolet hallituksen jäsenistä on saapuvilla.

12. SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN JA YHDISTYKSEN PURKAMINEN

Näitä sääntöjä voidaan muuttaa tai yhdistys voidaan purkaa kahdessa vähintään kahden viikon väliajoin pidettävässä yhdistyksen kokouksessa. Kummassakin kokouksessa on tehtävä päätös vähintään ¾ äänten enemmistöllä annetuista äänistä. Yhdistyksen purkautuessa on sen omaisuus yhdistyksen viimeisen kokouksen päättämällä tavalla käytettävä yhdistyksen tarkoituksen edistämiseen.

Hallitus esittää kohtaan 12 seuraavaa muutosta:

Yhdistyksen sääntöjä voidaan muuttaa yhdistyksen kokouksessa, jossa ¾ äänioikeutetuista osanottajista kannattaa sääntömuutosta.

Yhdistys voidaan purkaa kahdessa vähintään kahden viikon väliajoin pidettävässä yhdistyksen kokouksessa. Kummassakin kokouksessa on tehtävä päätös vähintään ¾ äänioikeutettujen osanottajien äänten enemmistöllä annetuista äänistä. Yhdistyksen purkautuessa on sen omaisuus yhdistyksen viimeisen kokouksen päättämällä tavalla käytettävä yhdistyksen tarkoituksen edistämiseen.

15.00 Sukujuhla (ravintola)

 • Avaussanat
 • Juhlapuhe: Seppo Lahtela (salpalinja, sotahistoria, suomalainen turvallisuusajattelu itärajan tuntumassa)
 • Ansioituneiden Liukkosten palkitseminen 
 • Savolaisten laulu

16.30 Kakkukahvit ja jäähyväiset (ravintola)

 

Osallistumismaksu 40 €/henkilö 2 päivää ja 20€/henkilö 1 päivä. Ilmoittautumiset sukuseuran sähköpostiin liukkosten.sukuseura@gmail.com

Maksa sukuseuran tilille FI17 5620 0920 6310 73. Muista laittaa nimet ilmoitusosaan!