Puheenjohtajan tervehdys

Keväinen tervehdys Liukkosten suvulle! 

Aika rientää nopeasti. Liukkosten sukuseuran nykyinen hallitus on keskittynyt viime talven aikaan päivittämään sukuseuramme nettisivuja ja parhaillaan suunnitellaan jo seuraavaa sukukokousta kesälle 2025.

Jäsentietojen päivitys ja sukututkimustoiminta sekä sukutuotteiden kartoitus ja myynti etenevät omaa rataansa. Jokainen Liukkosten suvun jäsen voi vaikuttaa tuleviin tapahtumiin ja toimintaan ottamalla rohkeasti yhteyttä sukuseuran hallituksen jäseniin ja liittymällä joukkoon. Kaikenlaiset ideat, ehdotukset ja toiveet otetaan avoimin mielin vastaan. Kehitellään yhdessä Liukkosten suvun näköistä toimintaa ja huolehditaan sukututkimuksesta sekä suvun historian jatkuvuudesta. Kaikkien meidän hallituksen jäsenten nimet löytyvät sukuseuran sivuilta. 

Yhteydenotot osoitteeseen liukkosten.sukuseura@gmail.com. Jäsenkirje kilahtaa myös pian posteihin. Pidetään yhteyttä yllä ja toivottavasti tavataan viimeistään seuraavassa sukukokouksessa 5.-6.7.2025. 

Tervehdyspuhe on kokonaisuutena luettavissa tämän viestin liitteestä. Toivotan kaikille sukuseuran jäsenille ja perheille hyvää kevättä ja kesää sekä toimintarikasta vuotta 2024. 

Kirsi Laitinen (o.s.Liukkonen) kirsislaitinen(at)gmail.com 

Puheenjohtaja